Web Analytics Made Easy - Statcounter

زینی وند در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: ۲۴ بهمن ماه بامداد پنجشنبه تبلیغات رسمی  در استان شروع می‌شود به مدت یک هفته تا ۲۴ ساعت قبل از اخذ رای ۱/۱۲/۹۸ ساعت ۸ صبح تبلیغات ادامه خواهد  دداشت.

او افزود: امیدواریم کاندیدای محترم در این دوره با یک رقابت  سالم  بر مبنای  چهارچوب قانونی رقابت و تبلیعات خودشون  برای معرفی هر چه بیشتر خود آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او بابیان اینکه این دوره بخش عمده‌ای از انتخابات با  فرایند تمام الکترونیک صوریت میگیرد افزود: در تمام شعبه اخذ رای ما در واقع در ۱۶۸۹ شعبه اخذرای به همین تعداد دستگاه‌های مکانیزه احراز هویت در اختیار  شعب اخذا رای قراردادیم  کاربران ما و متولیان این امر آموزش‌های لازم به صورت کامل دیدند و مراحل پایانی  را طی میکنند.

وی گفت: برای رای دادن به وسیله این دستگاه همه شهروندان واجد شرایط رای دادن  در روز رای گیری حتما با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی به شعب اخذ رای مراجعه کنند.

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: افرادی که کارت ملی‌شان در دسترس نیست و یا کارت ملی آنان در دفاتر ثبت احوال در حال تعویض است حتما با ارائه شماره ملی و یا رسید ثبت احوال می‌تواند نسبت به رای گیری اقدام کنند، چون بدون شماره ملی احراز هویت نمی‌شوند رای گیری امکان پذیر نیست 

دستگاه مکانیزه احراز هویت  همه کسانی که کارتشاان به اصطلاح دستگاه کارت خوان دارد و قرائت میکند و هم به هردلیلی شماره ملی همراه  ندارد شماره ملی اپراتور‌ها وکاربرا وارد سامانه میکنند وقتی شماره ملی وارد سامانه شود  یا کارت ملی به وسیله دستگاه خوانده شود احراز میکنند رای دهنده شماره ملی واقعی هست  تقلبی نباشد یا دست کاری شده نباشد ایا به سن رای دادن رسیده باشد کارت ملی نشان میدهد که متعلق به کسی که فوت شده باشه نباشد در واقع سن رای دادن به سن ۱۸ سال تمام رسیده باشد 

بنابراین فوری این دستگاه  هم این اطلاعات را احراز هویت میکنند و یک کدی را تحویل کاربران مخصووص رای دهنده می‌دهد که این کد نشان دهنده احراز هویت است و بنابراین در این دوره هیچ کونه امکان رای تکرای وجود ندارد به صورت آنلاین احراز هویت می‌کند و در سیستم  جامع وزارت کشور؛ ثبت احوال؛ استانداری‌ها قرائت می‌شود و اطمینان بخش وشفاف است.

او ادامه داد: کار دیگر دستگاه مکانیزه در واقع پیشرفته انحام می‌دهد در پایان رای گیری و شمارش آرا البته به شیوه  گذشته سنی و دستی شمارش  و اخذ می‌شود پس از شمارش آرا؛ آرایی که تجمیع و صورت جلسه  قطعی می‌شودتوسط تمام نمایندگان رسمی  در شعبه نماینده فرماندار نماینده هیات نظارت امضا می‌شود  نتیجه هرشعبه وارد آن دستگاه مکانیزه می‌شود  و بنابراین تجمیع آرا هم دستگاه  انجام می‌دهد هیچ گونه تجمیع دستی در این دوره  نداریم و درواقع این دوره کاملا تجمیع آرا  از عهده فرمانداری‌ها استانداری‌ها ووزارت کشور خارج است.

او افزود: ما دراین دوره ۱۶۸۹ شعبه اخذارای داریم تدابیر لازم دیده شده ۴۷ هزار نفر فرایند اجرایی برگزاری انتخابات در استان را انجام می‌دهند  تدارکات و پشتیبانی لازم دیده شده  و انشالله یک انتخابات یالم پرشور رقابتی و امن در استان هم دوش سایر نقاط کشور برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات مجلس 98 انتخابات مجلس یازدهم استانداری سیستان و بلوچستان دستگاه مکانیزه شماره ملی احراز هویت ثبت احوال کارت ملی رای دادن رای گیری شعبه اخذ اخذ رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رای الکترونیک در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

تابناک _ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

رای‌گیری در هشت حوزه انتخابیه مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به صورت تمام الکترونیک برگزار می شود که چگونگی آن در کلیپ های زیر با تفکیک تهران و سایر حوزه ها آمده است.

 

تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اطلاعیه شماره (۳) مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس
  • آموزش رای الکترونیک در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
  • رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخابات البرز نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان